Halep, în vizorul americanilor: „Simona e departe de topul celebrităţii, ea nu se dă niciodată în spectacol!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep va urca de luni pe locul 4 mondial FOTO Getty Images
Simona Halep va urca de luni pe locul 4 mondial FOTO Getty Images

Un jurnalist american a remarcat faptul că Simona Halep, deşi a ajuns în topul celor mai bune jucătoare de tenis din lume, nu este considerată o celebritate, ea remarcându-se mai degrabă prin modestia sa decât prin performanţele atinse în ultima vreme.

Ascensiunea Simonei Halep din ultimul timp a trecut oarecum neobservată în cele mai influente cercuri ale tenisului mondial. Şi asta datorită româncei, care şi-a văzut de treabă, fără să facă mare vâlvă după performanţele obţinute. 

Din acest motiv, jurnalistul Peter Bodo, de la site-ul tennis.com, consideră că Simona nu are parte de o expunere mediatică direct proporţională cu nivelul rezultatelor sale.  

"Statisticile WTA sunt împărţite în 10 categorii, dar Simona Halep nu conduce în niciuna dintre ele. Este şi o a unsprezecea categorie în care românca se află, de asemenea, departe de top, categoria celebrităţii. Câştigătoare a şapte turnee în circuitul profesionist, ea este recunoscută mai ales pentru că şi-a micşorat sânii în 2009 şi pentru controversele iscate de această decizie", a scris sursa mai sus amintită.

Analistul american remarcă faptul că deschiderea presei de pe tot mapamondul faţă de Halep a fost impusă chiar de jucătoare, care a rămas mereu modestă şi nu a urmărit să fie în prim plan. "Această lipsă de interes este provocată chiar de româncă şi nu cred că ea ar fi vrut să fie altfel. Este reconfortant să vezi că în era strigătelor şi a pumnilor încleştaţi există o jucătoare atât de modestă. Nu cedează nimic, dar nu se dă în spectacol şi nu încearcă să intimideze. Este, într-adevar, dură, concentrată şi mobilă. E păcat că nu apare în categoriile din statistici, dar cât timp este în topul mondial nu cred că o deranjează prea tare", a completat jurnalistul american.

De luni, Halep va urca pe locul 4 mondial, cea mai bună performanţă din istorie a unei jucătoare din România. Din păcate, Simona a fost nevoită să abandoneze lupta la turneul WTA de la Roma, acuzând o accidentare la spate. Românca a luat această decizie pentru a fi aptă pentru marele turneu de la Roland Garros. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite