Halep la US Open 2015/ Ce crede jucătoarea noastră despre duelul din sferturi cu Viktoria Azarenka

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în sferurile de finală ale turneului de la US Open, unde o va întâlni pe jucătoarea din Belarus Viktoria Azarenka.

 ”Cred că am mai jucat cu Azarenka la Doha. M-a bătut cu 6-4, 6-3, ceva de genul ăsta. Eu sunt a jucătoare diferită faţă de acea perioadă. Acum sunt mai puternică mental. Sunt mai puternică fizic. Va fi o altă zi, va fi un nou meci. Totul este diferit. Cred că pot câştiga. Aşa că nu trebuie decât să stau pozitivă, să încerc totul, să încerc să îmi fac jocul, să fie agresivă şi să joc rapid. Ştiu că ea va lupta, pentru că e o luptătoare. Dar sunt sferturile de finală, amândouă suntem obosite. Aşa că trebuie să muncesc şi să lupt pentru şansa mea. Să fiu sinceră, nu prea ştiu cum joacă Azarenka, pentru că eu nu urmăresc jucătoarele din circuit, aşa că nu vă pot spune care e punctul ei forte. Dar ştiu că ea loveşte mingea foarte puternic. Are şi un serviciu destul de bun. Cred că trebuie să o fac să alerge, aşa cum fac cu toate jucătoarele. Trebuie să fiu rapidă şi să fiu acolo la momentul potrivit pentru a lovi mingea rapid şi a fi agresivă. E tot ce îmi trece prin cap acum. Marţi voi vorbi cu antrenorul, cu echipa, şi vom vedea ce e de făcut”, a spus Simona despre fostul număr 1 mondial, acum aflat pe poziţia 20 în clasamentul WTA. 

Halep s-a referit şi la obiectivul pe care.l are la acest Grand Slem. ”Simt că nu am nimic de pierdut. Am avut multe aşteptări de la Roland Garros şi de la Wimbledon şi nu a fost bine. Aşa că aici am schimbat puţin gândirea, şi acum nu mai am aşteptări. Azarenka joacă foarte bine, a început să joace din nou foarte bine. Ea are experienţă, a câştigat două titluri de Grand Slam. Aşa că va fi un meci dificil. Dar ştiu că am şansele mele. Nu am nici o presiune ca număr 2, deşi acum încep să o simt . Dar eu joc bine când sunt sub presiune. Nu-mi pasă de rezultat. Vreau doar să merg pe teren şi să încerc să fac tot ce pot în acea zi.Mereu am spus că e dificil să joci la US Open deoarece este ultimul Grand Slam. Toate am jucat ca nebunele tot anul, multe turnee. Eu am avut rezultate bune la Toronto şi Cincinnati. Acum mă simt un pic obosită pentru că s-au adunat multe meciuri, partide puternice, cu jucătoare de top. Dar e un lucru bun că am reuşit să câştig acele meciuri înainte de a venit aici. Din punct de vedre mental, eram la un nivel scăzut după Wimbledon. Acum mi-am revenit. Am regăsit calea de a lupta în timpul meciurilor. Încerc să păstrez asta şi să nu mă gândesc la rezultat, pentru că sunt obosită. Vreau doar să joc cât pot de bine, să încerc să câştig, dar nu contează dacă înving sau pierd”.

 Halep şi Azarenka s-au întâlnit de două ori şi de fiecare dată a câştigat sportiva din Belarus, însă ambele partide au fost în 2012

Victoria Azarenka
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite