Halep - Serena, interzis minorilor: s-a stabilit ora la care Simona va juca într-un meci colosal la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Dacă precedentul meci al Simonei Halep s-a disputat la o oră perfectă pentru publicul din România, de această dată, numai adevăraţii fani ai numărului 3 mondial vor rezista în faţa televizoarelor pentru a o urmări pe constănţeanca de 23 de ani.

Simona Halep şi-a egalat performanţa de anul trecut la Indian Wells: calificarea în semifinale. Acum, ea speră să dea lovitura în faţa Serenei Williams şi să ajungă în ultimul act. Pentru asta însă, jucătoarea din România ar trebui să aibă o prestaţie cu adevărat specială, în faţa unei adversare pe care a învins-o o singură dată în cinci întâlniri, în decembrie 2014, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Atunci însă, Serena şi-a luat imediat revanşa şi a învins-o pe Serena în ultimul act. De atunci, cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum. Având în vedere că meciul Halep - Williams a fost catalogat drept „Finala din semifinale“ la Indian Wells, organizatorii s-au hotărât ca partida să fie ultima pe terenul numărul 1.

Astfel, potrivit site-ului oficial al turneului californian, Halep - Williams se va juca în noaptea de vineri spre sâmbătă, nu mai devreme de ora 05.00 dimineaţă, ora României. Meciul va fi transmis, live, de Dolce Sport.

Până la confruntarea cu Serena, Simona a avut parte de o surpriză plăcută, joi, fiind vizitată de Nadia Comăneci. Aceasta va fi în tribune, alături de Ilie Năstase, la confruntarea dintre Halep şi liderul mondial.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite