Halep, iarăşi marginalizată: Decizie ciudată a organizatorilor de la US Open în privinţa debutului Simonei la turneu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep s-a plâns la Rogers Cup că e tratată urât de WTA şi că are cele mai proaste programări din circuitul feminin.

A fost o răbufnire a româncei care, într-adevăr, a fost trimisă, uneori, pe nişte terenuri care n-au fost demne de un lider mondial, mai ales la turneele de Grand Slam. 

În plus, Halep a fost pusă să joace şi la ore ciudate, în miezul zilei, pe căldură, pe când rivalele ei au beneficat de disputarea partidelor în nocturnă. La US Open, după ce s-a anunţat programul de astăzi, din nou, impresia e că Halep a fost marginalizată. În loc să fie trimisă pe arena principală, în calitate de lider mondial, 

Simona va juca pe al doilea teren ca importanţă, „Louis Armstrong“. Apoi, ea va juca primul meci al zilei, de la ora 11 dimineaţa, ora locală, pe când Serena Williams (26 WTA) şi Rafael Nadal (1 ATP) vor evolua pe arena principală, „Arthur Ashe“ în sesiunea de seară, după ora 19.00, ora locală.

Trei românce vor fi în acţiune, astăzi, la US Open

*Halep (1 WTA) – Kanepi (44 WTA) ora 18.00

*Begu (58 WTA) - Brady (66 WTA) ora 18.00

*Bogdan (74 WTA) – Bouzkova (171 WTA) după miezul nopţii

Mihalea Buzărnescu (20 WTA), Sorana Cârstea (52 WTA), Monica Niculescu (61 WTA) şi Marius Copil (82 ATP) vor juca, mâine, la US Open.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite