Halep i-a schimbat viaţa: Ostapenko, mărturisiri în premieră despre ce i s-a întâmplat după French Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep şi Ostapenko după finala de la French Open 2017
Halep şi Ostapenko după finala de la French Open 2017

La 19 ani, Jelena Ostapenko a venit aproape de nicăieri şi i-a răpit Simonei Halep şansa de a câştiga primul Grand Slam din carieră.

Dintre cele trei finale de Gran Slam pierdute până acum de Simona Halep, fără îndoială, cea mai dureroasă a fost cea din 2017, atunci când a fost învinsă la Roland Garros de Jelena Ostapenko.

Chiar de curând, antrenorul româncei, Darren Cahill, a povestit aici despre calvarul emoţional trăit de eleva ei, după acel meci.

În schimb, pentru Jelena Ostapenko (6 WTA), care după triumful de la French Open 2017 n-a mai avut nicio realizare notabilă, victoria de la Paris i-a schimbat viaţa! Potrivit site-ului ohtuleht.ee, citat de Digi Sport, acel succes rămâne un moment uriaş pentru Ostapenko.

Ce a spus?

*După ce am câştigat Roland Garros, mi s-a schimbat toată viaţa, sunt mult mai populară în Letonia şi oriunde merg să joc. 

*Bineînţeles că e mai complicat. E greu să ţii pasul cu Top 10, dar dacă voi păstra acest nivel şi în acest an, va fi mai uşor pe viitor. 

*Şi jucătoarele mă tratează diferit, sunt mai motivate. Asta îmi îngreunează munca, pentru că trebuie să fiu mai atentă şi să joc constant bine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite