Halep, „biciuită“ în Australia: Simona a vorbit despre pregătirea pe care a făcut-o la Adelaide şi a pornit spre China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep se va afla în „Ţara Marelui Zid“ la trecerea dintre ani, urmând să evolueze în Shenzhen Open, turneu programat pentru 2-7 ianuarie.

Simona Halep a postat imagini simpatice cu momentele ei de relaxare în Australia, după cum „Adevărul“ a scris aici, însă dincolo de ce s-a văzut pe reţelele de socializare, românca a fost „chinuită“ serios la antrenamente.

La plecarea din Australia, Halep a vorbit pentru oursportinglifesa.com.au, după cum a relatat prosport.ro. A patra jucătoare a lumii a transpirat serios sub comanda lui Darren Cahill şi speră să fie răsplătită prin câştigarea unui turneu de Mare Şlem.

Ce a spus?

„Am lucrat cu adevărat tare în această perioadă de pregătire. Cred că a fost cea mai dură pregătire din viaţa mea. Darren a fost în ţara mea pentru câteva săptămâni şi ne-am antrenat din greu, apoi am venit aici. N-am avut pauze, ceea ce e foarte bine, deoarece în trecut am avut accidentări care m-au forţat să stau mai mult acasă, dar acum sunt gata să încep sezonul şi să fac meciuri consistente“, a afirmat Halep.

„Cred că e un lucru foarte bun că m-am antrenat pentru Australian Open în aceleaşi condiţii ca la Melbourne. Darren mi-a arătat că sunt capabilă să câştig un titlu de Grand Slam. Ne-am pregătit foarte bine cu scopul de a ajunge să cuceresc un trofeu de Grand Slam, aşa că acesta e principalul meu obiectiv. Dar sunt conştientă că în tenis e posibil orice. Eu îmi văd de treabă şi mă antrenez din greu, iar el îmi oferă încrederea de care am nevoie pe teren. Mă simt mai bine pregătită decât anul trecut, aşa că sper ca anul acesta să am rezultate mai bune“, a adăugat constănţeanca de 25 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite