Halep la Beijing: va urca cel puţin un loc în clasamentul WTA! Muguruza alunecă pe poziţia a şasea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va urca de pe locul 5 WTA cel puţin pe poziţia a patra în clasamentul care va fi dat publicităţii luni, după China Open.

Românca ar putea ajunge pe locul 3 WTA, în funcţie de rezulaltele ei şi ale polonezei Agnieszka Radwanska, actuala ocupantă a poziţiei a treia. Dacă Simona ajunge în semifinale sau finală, iar Radwanska nu, Halep va trece şi de poloneză. 

Deocamdată, Halep a întrecut-o pe Garbine Muguruza, care va coborî de pe locul 4 pe locul 6 după competiţia de la Beijing, la care spaniola era deţinătoarea trofeului, dar a pierdut în optimi miercuri.

Jucătoarea din Constanţa a devenit sigură de locul 4 după ce a fost eliminată şi sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA. Aceasta din urmă va urca totuşi pe locul 5.

Simona Halep va evolua, joi, nu înainte de ora 14.30, cu chinezoaica Shuai Zhang, locul 36 WTA, pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de categorie Prmier Mandatory din capitala Chinei.

La rândul ei, Radwanska este deja în sefrturi, fază în care va juca, vineri, cu Alize Cornet (Franţa), locul 58 WTA sau cu Iaroslava Şvedova (Kazahstan), locul 39 WTA.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite