Hagiu, arătat cu degetul de federaţie pentru fiasco din Turcia: „A avut 30 de costume“. Cum a răspuns antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Hagiu
Vlad Hagiu

Preşedintele Liviu Răducanu a încercat să arunce vina pe cel mai mare nume din polo-ul românesc, însă s-a lovit de o replică dură din partea acestuia.

Federaţia Română de Polo ne-a trimis, luni, un comunicat în încercarea de a explica fiasco din Turcia. Printr-un paragraf din acest comunicat se doreşte scoaterea antrenorului Vlad Hagiu drept ţap ispăşitor. „În octombrie 2014, FRP a achiziţionat un număr de 30 de costume de baie pentru fete, care au fost preluate de antrenorul Vlad Hagiu pentru a fi distribuite lotului feminin“, se arată în documentul semnat de preşedintele Liviu Răducanu. 

Contactat de „Adevărul“, Hagiu, care a fost alături de lotul U-17 în Turcia, s-a arătat revoltat de poziţia FRP. „Apariţia numelui meu acolo e aiurea. Doar nu credeţi că, după o carieră în polo, am luat acasă 30 de costume?! Acele costume la care se referă federaţia erau, de fapt, nişte costume de prezentare cu care fetele s-au urcat pe podium la un turneu organizat la Târgu-Mureş. Erau nişte <<huse>>, nicidecum nişte costume de joc, care sunt dintr-un alt material şi au fermoar în spate. De altfel, nişte fete au jucat cu acele costume primite de la federaţie şi s-au rupt imediat. De aceea, din 30 au rămas vreo cinci sau şase. Eu am venit la naţionala U-17 de fete pentru că polo feminin e în dezvoltare la nivel mondial, iar eu iubesc polo şi vreau să dau o mână de ajutor“, ne-a explicat Hagiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite