Hagi trimite un jucător în Ghencea: Steaua a plătit o sumă uriaşă pentru un puşti descoperit de Academia „Regelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După Gabi Iancu, mijlocaşul de 19 ani, care deja e un om important în lotul roş-albaştrilor, campioana s-a întărit şi cu un atacant adus tot de la Constanţa. E prima mutare făcută de stelişti pe piaţa transferurilor în această iarnă.

Steaua şi-a format o echipă de tineret, importând masiv de la Academia lui Hagi. Trupa U-19 a roş-albaştrilor a participat în UEFA Youth League, adică Liga Campionilor pentru formaţiile de tineret. 

Potrivit „Fanatik“, Alexandru Târnovan (18 ani), unul dintre puştii care a impresionat în această competiţie, a fost achiziţionat de Steaua pentru 300.000 de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. 

Târnovan a punctat şi pentru echipa mare în victoria cu Oţelul, scor 2-0, în Cupa României.

După această mutare, impresarul Victor Becali a anunţat ce urmează în perioada de mercato. „Fără discuţie că Gigi Becali decide transferurile. Dar se consultă, ei (n.r. - Reghecampf şi Stoica) merg cu propuneri la Gigi şi decid împreună. Dar ultimul cuvânt e al lui. Gigi a făcut multe lucruri bune, mult mai multe decât a făcut rău“, a declarat agentul la Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite