Hagi, declaraţii penibile după blatul cu Steaua: „Dumnezeu ne-a dat acest rezultat. Aceşti copilaşi au muncit să facă bine. Respectaţi-ne“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A fost „rege“ ca jucător, însă, ca patron, a reuşit să-şi murdărească numele, după un aranjament care a lăsat cu gura căscată o ţară intreagă. Ca şi cum cele întâmplate pe teren n-au fost de ajuns, Hagi a încercat, la final, să nege evidenţa, urlând la telefon şi vorbind la intimidare.

Viitorul s-a impus, în Ghencea, scor 2-5, la capătul unui meci ruşinos, cum nu s-a văzut în România nici pe vremea când Cooperativa era în floare. Dincolo de scorul final, sugestive erau şi imaginile transmise de Digi Sport, după fiecare gol al constănţenilor, în care cei din loja lui Hagi râdeau în hohote, în timp ce patronul Stelei sărbătorea şi el reuşitele oaspeţilor.

De altfel, această desfăşurare jenantă a jocului a clarificat de ce toate casele de pariuri din străinătate au eliminat Steaua - Viitorul din programul lor, aşa cum a subliniat „Adevărul“ înainte de meci.

La final, în loc să tacă sau să aibă un discurs ca cel al lui Gigi Becali care a admis, fără jenă, că e fericit că a învins Viitorul, Hagi s-a comportat sub orice critică, urlând la telefon pentru a-l intimida pe moderatorul postului Digi Sport, Vali Moraru.

Ce a spus?

„Am o singură rugăminte. V-am rugat să mă respectaţi. Terminaţi cu circul ăsta. Băieţii ăştia au jucat fotbal. Aceşti copii au dat goluri, au alergat. Au muncit în acest campionat de la cap la coadă. A venit acest meci, pe care nici nu-l visam. Eu nu vreau să mă bag, dar nu luaţi din meritele acestori copii. Nu ştiu ce a făcut Steaua, nu e treaba mea, dar respectaţi munca acestor copii. Steaua a băgat doar jucători foarte buni, care au jucat în Liga Campionilor. De ce nu au dat randament, treaba lor. Dacă alţii sunt dezamăgiţi, nu e problema mea.

Dumnezeu ne-a dat acest rezultat, pentru că aceşti copilaşi au muncit tot sezonul. Au obţinut acest rezultat istoric. Zi de zi am investit şi ne-am asumat acest risc. Iată că acum suntem câştigători şi am obţinut un rezultat la care nici nu am visat. Ce să creadă aceşti copii când se uită la televizor?! Nu eu fac programul Stelei. Dacă ei au trimis jucătorii în vacanţă. Nu e problema mea ce a făcut Steaua, dar nu luaţi din munca acestor copii“, a afirmat Hagi la Digi Sport.

„Un meci care trebuie dat ca exemplu“

Până să vorbească la Digi Sport, înainte ca acuzele de blat să ia amploare, Hagi a vorbit la stadion, unde a dat alte declaraţii şocante.

„Am vorbit cu jucătorii înainte de meci şi le-am spus că la acest meci trebuie să ştim să ne apărăm şi apoi să încercăm să jucăm fotbal. Şi ei asta au făcut. Apoi am avut şi şansă, pentru că au intrat toate şuturile noastre pe poartă. Eu nu vorbesc despre ce s-a întâmplat la Steaua, eu vorbesc despre ce e în curtea mea. Noi am muncit mult şi am arătat că merităm să rămânem în Liga I.

Jucătorii au scris istorie în acest meci. Nu este uşor să dai cinci goluri în Ghencea. Acest rezultat îl punem în ramă şi îl dăm exemplu. De aici începem să construim. Vă rog frumos să respectaţi aceşti jucători care au jucat fotbal. Ei au muncit mult, am avut şi şansă“, a declarat finanţatorul Viitorului.

În loc de blat, ar trebui să se vorbească de Chiţu, de Nikolov, de golurile pe care le-au dat. De cum au jucat copiii ăştia. Gheorghe Hagi, patron Viitorul Constanţa
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite