Hagi e de neoprit şi a ieşit iar la atac. Cine l-a enervat şi pe cine a pus tunurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi e din ce în de mai iritat de starea fotbalului românesc şi din acest motiv nu ratează nicio ocazie de a-şi exprima nemulţumirile.

Hagi e în continuare supărat pentru modul în care se face selecţia la loturile naţionale. ”Am văzut că se propune la echipa naţională un jucător care a evoluat 15 minute la Arsenal, cu Ludogorets, în Liga Campionilor sub 19 ani (n.r. - Vlad Dragomir). Este un jucător bun, născut în '99, dar a jucat doar un sfert de oră”, a spus Hagi, care susţine că, în asemenea condiţii, selecţionerul ar trebui să convoace mai mulţi jucători şi de la Viitorul.

”Păi, înseamnă că Daum trebuie să ia cinci de la noi, că noi am bătut cu 5-0 în Liga Campionilor la tineret. I-am umilit, am avut 70 la sută posesie. Este un rezultat mare şi trebuia tratat ca atare. Nici nu mai vorbesc despre Coman. Dacă Dragomir este propus după un sfert de oră, Coman ar trebui să fie titular cu Polonia. Păi, a jucat cu CFR, a jucat cu Dinamo, a jucat cu Voluntari şi a fost cel mai bun de pe teren! Dacă se tot propun jucători la echipa naţională, propun şi eu, dar pe rezultate. Trebuie să se dea toţi la o parte şi să spună: "Coman, joacă tu". Nu-i aşa, este foarte tânăr şi are nevoie să crească”, a adăugat Gică.

Hagi ar vrea ca Viitorul să pice în Youth League cu Arsenal pentru a demonstra de ce jucătorii săi merită să poarte tricoul României mai mult decât Vlad Dragomir.

”Poate picăm cu Arsenal şi le dăm "na-na", că noi nu avem frică de nimeni şi nu ştiu dacă sunt mai buni ca noi. O spun cu tărie, Coman va ajunge la echipa mare. Păi, cine are mai multe goluri la loturile naţionale decât el? Dacă o să rămână cu picioarele pe pământ, dacă o să mă ia pe mine ca exemplu în afara terenului, ajunge mare. Dacă o ia pe arătură, că-i din Brăiliţa, o să se termine înainte să înceapă”, a mai spus Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite