Hagi, caracterizare în stilul său pentru ultima achiziţie a Viitorului: "Armăsarul a fost bun, sămânţa e bună!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
hagi

Gică Hagi a mai făcut o declaraţie în stilul său caracteristic, vorbind despre ultimul fotbalist transferat de Viitorul.

Viitorul l-a readus în această săptămână pe Nicolas Popescu, fiul lui Gică Popescu, iar Hagi îl aşteaptă şi pe tatăl acestuia la echipa pe care o patronează.

”Păi Gică, în primul rând, să ştie unde ar putea să muncească, că încă nu ştie unde trebuie. Eu aştept, mi-ar face plăcere deosebită să lucrez cu el, că ştiu că împreună suntem puternici, vom deveni şi mai puternici, şi mai buni, pentru că facem ce am învăţat de mici. Adică de vreo 40 şi ceva de ani. El, cu siguranţă, când vrea, are uşa deschisa. El, pe plan administrativ şi eu, pe plan tehnic. Că el la tehnic chiar dacă zice nu... îi place mai mult administrativul. E mult mai dotat ca mine... pe parte administrativă”, a declarat Gică Hagi.

Patronul Viitorului a vorbitt şi despre transferul lui Nicolas Popescu, mijlocaş central de 15 ani: ”Armăsarul a fost bun... cred că sămânţa e bună. Şi cred eu că e un băiat inteligent, destul de iute, serios, îi place fotbalul, are talent, eu l-am văzut şi îmi place”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite