Hagi: „Când treci de Ajax, de ce să nu speri la finală?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi, fost fotbalist al Stelei FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Gheorghe Hagi, fost fotbalist al Stelei FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Una dintre legendele fotbalistice de la Steaua, Gheorghe Hagi, a vorbit despre şansele roş-albaştrilor în „dubla“ cu Chelsea Londra, din optimile Europa League.

„La meciul cu Ajax ne-am bucurat. Eu chiar am zis la penaltiuri că Steaua se va califica, pentru că e Tătăruşanu în poartă. Ştiam că e mai bun ca portarul celor de la Ajax. Tătăruşanu a fost un atu important, e foarte bun la penaltiuri. Iar când treci de Ajax, poţi să ai un gând şi la finală, nu? Aşa şi noi, cu Galatasaray, am trecut de Dortmund şi am început să sperăm la finală. Depinde de culoarul pe care îl prinzi. Acum Steaua a dat de Chelsea şi va fi greu“, a declarat fostul fotbalist conform Prosport.

„Steaua e o echipă organizată, valoroasă, cu jucători tineri. S-au bătut în Europa şi au obţinut rezultate. În meciul cu Ajax au arătat că se poate. Eu spun că România are posibilităţi mari, dar pentru asta trebuie să te organizezi, să ştii să selectezi. Eu mă bucur foarte tare că 80% din lotul Stelei este format din jucători români. Au investit în tineri şi i-au adus la un nivel foarte bun, dovadă că scheletul echipei naţionale este format din jucătorii Stelei“, a conchis Hagi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite