Grevă la Rapid: antrenamentul de marţi a fost anulat, jucătorii ameninţă cu boicotarea cantonamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Situaţia echipei Rapid nu este una strălucită, mai ales din punct de vedere financiar. Jucătorii au intrat în grevă, în semn de protest faţă de salariile restante şi ameninţă că nu vor pleca în cantonamentul programat în Antalya, dacă nu-şi vor încasa banii.

Fotbaliştii acuză conducerea că nu şi-a îndeplinit îndatoririle financiare de peste patru luni, cu toate că în urmă cu doar câteva zile, clubul a primit banii de pe transferul lui Alexandru Ioniţă la Astra Giurgiu. În semn de protest faţă de situaţia actuală, rapidiştii au refuzat pregătirea tehnică de marţi. Tehnicianul giuleştenilor, Viorel Moldovan, a comentat pentru Digi Sport alegerea jucătorilor săi: 

„Am fost forţat să anulez antrenamentul din această după-amiază, deoarece fotbaliştii mi-au spus că nu se vor prezenta. Asta e situaţia, din păcate. E posibil să nu se plece nici în cantonamentul din Antalya dacă nu-şi vor primi măcar o parte din bani. Am înţeles că şefii le-ar fi promis ceva, dar de la vorbe la fapte e cale lungă“.

Preşedintele echipei, Nicolae Manea, s-a arătat surprins de situaţie: „Mă surprinde să aflu că jucătorii ar fi ameninţat cu intrarea în grevă şi cu neprezentarea la antrenamente în cazul în care nu-şi primesc drepturile. Nu ştiam absolut nimic. Eu am fost dimineaţă la Pro Rapid şi totul era în regulă, mai ales că i-am anunţat că mâine vor primi câte un salariu. Din păcate, atât putem la momentul acesta, nu avem cum să achitam imediat toate restanţele. Şi atunci, când un om îţi spune că mâine primeşti nişte bani, tu te apuci să faci grevă sau cum ? Nu mai înţeleg nimic!“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Nicolae Manea: "Viitorul Rapidului depinde de ziua de 14 februarie!" Ce a spus despre venirea lui Nicu Gheară

Rapid n-are bani, dar face transferuri! Un fost stelist a fost chemat "la raport" de galeria giuleştenilor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite