Goluri pentru Răzvan Marin şi Dorin Rotariu în Cupa Belgiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Marin
Răzvan Marin

Dorin Rotariu a marcat două goluri în partida pe care Mouscron a câştigat-o cu Tubiye, scor 3-1, calificându+se astfel în optimile Cupei Belgiei.

„Dublă“ Rotariu. Formaţia Mouscron, antrenată de Mircea Rednic, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Belgiei, după ce a învins în 16-imi, miercuri, cu scorul de 3-1, echipa Tubize. Dorin Rotariu a înscris două din cele trei goluri ale învingătorilor.


Gol pentru Răzvan Marin. Formaţia Standard Liege s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Cupei Belgiei, trecând în 16-imi de Heist, scor 4-0. Răzvan Marin a înscris un gol. Jucătorul român a marcat în minutul 32 cu un şut puternic din afara careului.


Pantilimon şi Andone au câştigat . Formaţia Deportivo La Coruna, la care evoluează Costel Pantilimon şi Florin Andone, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Alaves, într-un meci din etapa a cincea acampionatului Spaniei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Luisinho, în minutul 45+2, după o pasă de la Andone. Pantilimon a fost integralist, iar Andone a jucat până în minutul 89.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite