Gigi Becali se dă bătut: „Titlul e jucat“ Care crede că este motivul pentru care FCSB este foarte aproape de un nou eşec

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Finanţatorul FCSB a recunoscut că echipa sa mai are şanse infime de a se impune în acest sezon şi pune ratarea principalului obiectiv pe seama lipsei de experienţă a propriilor jucători.

"90% - 95% e jucat titlul. În mod normal, e jucat. Numai o minune poate face să se schimbe ceva. Să spunem că se încurcă ei, dar noi câştigam tot? Cât e matematic... mai credem şi în minuni. Despre noi nu se poate spune că n-am avut curaj contra CFR-ului. Avem  valoare, dar jucătorii aştia ai noştri sunt copii, e vorba de vârstă. Jucătorii sunt prea cruzi!", a spus Becali.

Pentru FCSB ar fi al patrulea sezon la rând în care ratează tiltul de campioană, ultima dată când echipa lui Gigi Becali a terminat pe prima poziţie fiind în 1014-2015, an în care patronul echipei a fost împiedicat de puşcărie să îşi manifeste pasiunea de a se băga peste antrenor. Atunci, cu Costel Gâlcă pe banca tehnică şi cu Gigi la răcoare, FCSB realiza tripla Campionat-Cupa României-Cupa Ligii.

Porumboiu: "FCSB are nevoie de antrenor"

Fostul arbitru internaţional şi fost patron al clubului Vaslui, Adrian Porumboiu consideră că unul din pricipalele motive pentru care FCSB nu mai reuşeşte să ia titlul este faptul că Gigi Becali se bagă în permanenţă peste antrenor.

„La o analiză obiectivă, CFR Cluj are cea mai solidă echipă. Jucători cu experienţă, cu personalitate. Am avut multe împotriva lor pe vremuri, dar asta e situaţia acum. Sunt cei mai buni. FCSB are nevoie de antrenor pe bancă, cu toată admiraţia pentru Mihai Teja. Pe cel din lojă îl ştim cu toţii. Nu mă bag în bucătăria lor. Nu înţeleg de ce nu iau campionatul. Ca jucători, luaţi separat, sunt superiori rivalelor la titlu”, a spus  Adrian Porumboiu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite