„Găurit“ în Turcia: Costel Pantilimon, umilit în meciul cu Galatasaray! A luat gol după gol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Legitimat la Denizlispor, ultima clasată în Superliga turcă, fostul internaţional român trăieşte un coşmar: e neplătit la o echipă în prag de colaps şi adună înfrângeri pe bandă.

Românii trăiesc o perioadă destul de bună în fotbalul turc. Marius Şumudică, deşi un tip conflictual, a lăsat o impresie excelentă la Gaziantep şi tocmai a semnat cu Rizespor. Dan Petrescu a bifat, marţi, primul succes, în al doilea său meci pe banca celor de la Kayserispor. Iar Denis Alibec a reuşit o „dublă“, fiind decisiv pentru Kayserispor, în meciul câştigat la mijlocul săptămânii. În rest, Toşca, Maxim (Gaziantep) şi Săpunaru (Kayserispor) sunt, în general, titulari, la echipele lor, Maxim având şi zece goluri în actuala ediţie de campionat.

Din păcate, există şi un român nefericit în Superliga turcă. Vorbim despre Costel Pantilimon (33 de ani). Acesta evoluează la Denizlispor, ultima clasată după 19 runde. Denizlispor n-a mai câştigat un meci din 23 decembrie, perioadă în care a adunat două remize şi trei eşecuri. Ultima înfrângere a venit joi, în meciul cu Galatasaray. Şi a fost una categorică, din păcate, cu Pantilimon în poartă: 1-6! Gazdele au deschis scorul, în minutul 8, şi au înscris până în prelungiri, în minutul 90+2, când Sekidika a stabilit scorul final.

Denizlispor, cu nişte jucători neplătiţi care au şi depus deja memorii, e ultima în campionat, cu 14 puncte după 19 partide. Echipa e la cinci puncte de poziţia a 17-a, prima care asigură rămânerea în prima ligă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite