„Gara“ Steaua şi „Casa de nebuni“ Ludogoreţ: românii şi bulgarii schimbă jucătorii şi antrenorii pe bandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversare în play-off-ul Ligii Campionilor, campioanele din România şi Bulgaria au orice, numai stabilitate nu, înaintea duelului direct.

Steaua vinde şi cumpără pe bandă, înaintea „dublei“ cu Ludogoreţ (19 şi 27 august) din play-off-ul Ligii Campionilor.

Florin Gardoş a plecat, ieri, spre Anglia pentru a semna cu Southampton, locul 8 în sezonul trecut în Premier League. 

Mutarea va aduce 7,5 milioane de euro în conturile Stelei, iar campioana României a folosit deja o parte din această sumă pentru transferurile lui Luchin (200.000 de euro de la Botev Plovdiv) şi Breeveld (500.000 de euro de la Pandurii). Dacă primul nu va avea drept de joc în partidele cu Ludogoreţ, fiindcă a jucat deja în preliminarii pentru Botev Plovdiv, în schimb, Breeveld a fost trecut pe lista trimisă la UEFA şi poate fi folosit în play-off-ul Ligii Campionilor. 

„Sunt mulţumit că am venit aici, e un pas înainte în cariera mea, sunt bucuros. Steaua joacă în Europa şi am vrut să ajung aici. Vreau să fiu sănătos, în primul rând, şi să ajut echipa. Am început de marţi antrenamentele. Ştiu că am fost adus pentru a-l înlocui pe Pintilii. El a fost un fotbalist de calitate, dar sunt sigur că pot juca foarte bine pe postul lui“, a declarat Breeveld la prezentarea sa oficială.

Haos la Ludogoreţ

În aşteptarea partidei cu Steaua, campioana Bulgariei a mai schimbat un antrenor. Ludogoreţ a început acest sezon cu Stoycho Stoev pe bancă, însă acesta a fost demis din cauza unor neînţelegeri cu conducerea clubului. Georgi Dermendjiev, secund la Ludogoreţ de trei ani, a fost numit în locul lui Stoev la 31 iulie. Aventura sa a durat însă doar 14 zile, chiar dacă a bifat două victorii şi o remiză în trei partide. Neavând un CV impresionant, Dermendjiev a fost înlocuit de Stefan Genov (58 de ani), tehnician fără niciun trofeu, deşi antrenează din 1976!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite