Frank Lampard a trădat culorile lui Chelsea: mjlocaşul va juca pentru rivala Manchester City

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Site-ul oficial al lui Manchester City anunţă că Frank Lampard a fost împrumutat de New York City la campioana Angliei, acolo unde va juca până la finalul anului.

Cine s-ar fi gândit că un jucător emblematic pentru Chelsea, cum este Frank Lampard, 36 de ani, care a fost şi căpitan al grupării de pe "Stamford Bridge", va trăda culorile alb-albastre şi va accepta să joace pentru o rivală a londonezilor? Ei bine, iată că un asemenea scenariu a fost posibil după ce englezii de la Manchester City au confirmat împrumutul mijlocaşul Frank Lampard de la New York City la Manchester City, până la sfârşitul anului.

"Îi mulţumesc lui Manuel Pellegrini că s-a gândit la mine şi oficialilor de la New York că m-au lăsat să vin până la sfârşitul anului la Manchester City", a fost declaraţia surprinzătoare a lui Lampard, care va purta tricoul cu numărul 18 la campioana Angliei.

Jucătorul care a făcut carieră la Chelsea şi care a jucat 13 sezoane în tricoul albastru, a semnat în această vară cu americanii de la New York City, după ce a fost pus pe liber de Jose Mourinho. Decizia americanilor de a fi de acord să joace în Europa vine în contextul în care campionatul din American de Nord (MLS) va începe în martie 2015.

Odată realizat acest împrumut, este interesant de urmărit cum vor reacţiona fanii lui Chelsea când îl vor vedea jucând pe Lampard în tricoul rivalei Manchester City.

2 milioane de euro e cota de piaţă a lui Lampard, potrivit transfermarkt.de 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite