FOTO VIDEO Real Madrid e din nou în finala Ligii Campionilor, după 12 ani de pauză. Momente unice trăite de jucători la Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marele baschetbalist american Marcus Slaughter se bucură împreună cu Pepe Foto Twitter Real Madrid
Marele baschetbalist american Marcus Slaughter se bucură împreună cu Pepe Foto Twitter Real Madrid

Jucătorii lui Real Madrid au sărbătorit cu mult fast calificarea în finala Ligii Campionilor, după 5-0 la general în faţa lui Bayern Munchen. Pe teren, la vestiare sau cu suporterii, "albii" au petrecut până târziu în noapte după această reuşită.

Real s-a calificat marţi seara în finala Ligii Campionilor, performanţă care a trezit la viaţă Madridul. După 12 ani de secetă, fanii "albilor" simt din nou aerul tare ale fazelor superioare din Liga Campionilor. Acum, după ce a eliminat pe Bayern, Realul e la un pas să câştige trofeul, care ar fi al zecelea din istoria legendarului club spaniol.

După succesul cu Bayern, jucătorii şi suporterii Realului au încis hora bucuriei. Imaginile surprinse de fotografii cotidianului Marca sunt edificatoare în acest sens. Pe teren, în vestiar sau alături de suporteri, jucătorii lui Ancelotti au sărbătorit câteva ore bune calificarea în finala Ligii Campionilor.

VIDEO cu bucuria suflării madrilene

Isterie la hotelul la care au fost cazaţi madrilenii

Real Madrid nu are suporteri doar în Spania, ci peste tot în lume. Acest lucru a fost demonstrat chiar şi la Munchen, în oraşul din care provine echipa pe care albii au eliminat-o din Ligă. Acolo, la hotelul la care au fost cazaţi elevii lui Ancelotii, forţele de ordine le-au făcut cu greu faţă fanilor germani ai Realului, care au vrut să-i vadă în carne şi oase pe idolii lor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite