FOTO Vacanţe de vis pentru divele din tenis: imagini spectaculoase cu starurile sportului-alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:
timea foto twitter

Între turneul de la Wimbledon şi startul sezonului de hard, cele mai bune jucătoare ale lumii au plecat în vacanţă sau s-au măritat.

Serena Williams, Maria Şarapova şi Caroline Wozniacki au ales Italia, Simona Halep a stat mai aproape de casă, iar Karolina Plikova s-a măritat cu “bărbatul vieţii ei”. De săptămâna viitoare, antrenamentele şi meciurile revin în rutina lor.

Serena Williams se uita la stele din pat
Imediat după ce a pierdut finala de la Wimbledon în faţa lui Angelique Kerber, Serena Williams a plecat în Italia împreună cu familia.  De altfel, la Roma  şi-a cunoscut americanca jumătatea, pe Alexis Ohanian, în urmă cu trei ani. De data aceasta, Serena şi Alexis au ales regiunea nordică, mai precis resortul L'Albereta Relais & Châteaux, un hotel de lux situat lângă Brescia. Vila în care a locuit familia Serenei avea un acoperiş retractabil, aspect care a încântat-o pe fostul lider mondial: „În ce cameră <dementă> am putut să stau! Puteam vedea stelele din pat. A fost o săptămână de vis cu familia”, a scris Serena pe Twitter.

serena foto twitter

 Şarapova a făcut senzaţie tot în Italia

sarapova foto twitter


Eliminată de compatrioata sa Vitalia Diatchenko în prima rundă de la Wimbledon, Şarapova a fugit tot în Italia, dar în sudul „Cizmei”, în regiunea Puglia. Şarapova a locuit pentru câteva zile pe coastra Adriaticii în resortul Bergo Egnatia, considerat cel mai luxos din lume. Rusoaica a impresionat cu rochia sa roşie la nunta muzicianului şi antreprenorului Dave Clark. Apoi, Şarapova s-a mutat într-o altă regiune superbă, la Positano, pe coasta Amalfitană.


Wozniacki nu s-a despărţit de iubit
Daneza Caroline Wozniacki a ales tot Italia pentru cele câteva  zile de vacanţă. Aniversarea celor 28 de ani a sărbătorit-o în insula Capri, în braţele logodnicului său, fostul baschetbalist american David Lee. Apoi, cuplul a închiriat un iaht şi s-a plimbat prin golful Napoli, un loc destul de frecventat de celebrităţi. 

wozniacki foto twitter


Simona Halep, cu „Poponeţ” la Mamaia
Dacă în iarnă Simona Halep era tot în Italia, în compania unui fost jucător de tenis, de data aceasta liderul mondial a stat mai aproape de casă. Ea şi-a îndeplinit obligaţiile cotnractuale faţă de sponsori, s-a relaxat la clubul lui Ion Ţiriac din Capitală, dar a petrecut destul timp şi la Constanţa. Într-o seară, ea a ieşit în club alături de fratele său, fiind imediat reperată de fani. Printre aceştia, şi Codin Maticiuc, zis „Poponeţ”, sau Delia Matache. 

halep cu poponet


Eugenie Bouchard: În munţi din Marakkesh, Maroc, îmbrăcată cu o cămaşă tradiţională. Oficial, am fost pe toate continentele lumii

genie foto twitter


Timea Bacsinszky: Splish! Splash! Elveţia mea! Lausanne-ul meu!

timea foto twitter


Petra Kvitova: O îngheţată într-o zi de duminică: combinaţia perfectă

petra foto twitter
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite