FOTO Suporter de lux pentru Simona Halep la turneul demonstrativ din Thailanda. Cine a venit să o susţină pe cea mai bună jucătoare de tenis a lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Hua Hin, din thailanda, după ce a trecut în semifinale de britanica Johanna Konta, scor 6-3, 6-3.

Simona a avut parte de o suporteră de lux, în persoana fiicei lui Darren Cahill, venită de la Adelaide (Australia) pentru a fi alături de ea şi de tatăl ei. La finalul partidei cu Johanan Konta, Simona Halep şi Darren Cahill au postat pe instagram aceeaşi fotografie, în care jucătoarea noastră apare alături de fiica lui Darren, Tahlia. În poză se vede şi mama Simonei, veselă după victoria fiicei sale. Eleva şi antrenorul au adăugat următoarele mesaje pe Instagram:
Simona: Cel mai înfocat suporter al meu astăzi. Mulţumesc Tahlia!
Darren: Fetele mele favorite: Simona şi Tahlia cu Doamna Halep doar zâmbet în fundal. Fotografie de după prima partidă a sezonului în Thailanda

Tahlia are 13 ani, iar fratele ei Benjamin 15 ani. Darren Cahill este căsătorit de 25 de ani cu Victoria, o australiancă din Adelaide.

Simona Halep va juca azi, de la ora 13.00, finala turneului de la Hua Hin, unde o va întâlni pe Karolina Pliskova.

halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite