FOTO Steaua - FC Botoşani 2-0, Astra - ASA Târgu Mureş 3-1! Steaua e cu o mână pe titlul de campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titlul este ca şi decis în Liga I, după ce Steaua câştigat meciul cu FC Botoşani, scor 2-0, iar ASA Târgu Mureş a pierdut cu 3-1 pe terenul Astrei.

Cel mai important meci s-a jucat la Giurgiu, pe terenul Astrei. Echipa gazdă a spulberat orice speculaţie, câştigând cu 3-1 meciul cu ASA Târgu Mureş, datorită unei duble a lui Denis Alibec (19 şi 64) şi a unui gol marcat de Fatai (90), pentru oaspeţi punctând Bumba (37).

În minutul 87 al meciului de la Giurgiu, un gol anulat Astrei a condus la o bătaie în toată regula între cele două echipe. Laban şi Ben Youssef  au fost eliminaţi de la Astra, Ivan Gonzales de la ASA. Şi Marius Şumudică a fost trimis în tribune, părăsind terenul abia după ce l-a înjurat zdravăn pe arbitrul Sebastian Colţescu.  

De eşecul mureşenilor a profitat Steaua, care a câştigat cu 2-0 meciul cu FC Botoşani, fără emoţii, deşi echipa bucureşteană a jucat 30 de minute cu doi oameni eliminaţi!

Pentru Steaua au marcat Varela (24) şi Stanciu (43), iar Prepeliţă (minutul 55) şi Bourceanu (64) au fost eliminaţi. Chiar şi cu doi oameni în minus, echipa campioană a menţinut scorul şi a revenit pe primul loc în Liga I. 

Pentru a câştiga titlul, Steaua (70 de puncte)  trebuie să învingă în ultima etapă pe terenul Iaşiului. ASA Târgu Mureş (68 de puncte) are nevoie de o victorie în meciul de acasă cu Oţelul şi să spere într-o minune de la CSMS Iaşi. Greu de crezut, dacă ţinem cont că echipa moldoveană tocmai ce a fost spulberată de Pandurii cu 5-2. 

Înaintea partidei dintre Steaua şi FC Botoşani, Gigi Becali a confirmat posibilitatea ca Mirel Rădoi să fie antrenorul echipei: ”Să vedem, e posibil. Am vorbit cu el, a zis că se gândeşte. Antrenor vine, nu ca jucător”, a spus patronul Stelei.

Marius Şumudică, antrenor Astra: "E cea mai mare palmă care am dat-o Stelei cu această victorie. Îmi pare rău de ASA, dar ce era să fac, să mă dau la o parte? Iar domnul Duckadam, care a zis că sunt antipatic, să-şi ceară scuze! Nu accept nici o mulţumire de la Steaua. Oricum, e un titlu mincinos pentru Steaua, că i-a făcut Şumudică mari campioni. Să-i transmiteţi lui Sepsi (n.r. - fundaş ASA), că Şumudică n-a luat nicio valiză". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite