FOTO Simona Halep la Madrid. „Asaltată“ de jurnalişti, românca a oferit o declaraţie-surpriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO Facebook Mutua MAdrid Open
Simona Halep FOTO Facebook Mutua MAdrid Open

Simona Halep, Maria Şarapova şi Serena Williams sunt vedetele zilei de duminică pe arena Manolo Santana din Madrid.

Cu o zi înainte ca primele trei jucătoare ale lumii să debuteze la ediţia din acet an a turneului patronat de Ion Ţiriac, Simona Halep, Maria Şarapova, Eugenie Bouchard şi Ana Ivanovici au oferit interviuri jurnaliştilor din întreaga lume. "Pentru mine chiar nu e importantă poziţia în clasament, e mai important să câştig turneul", a afirmat Simona Halep cu un mare zâmbet pe buze (foto jos). Bineînţeles că un succes în finală ar menţine-o pe Halep pe locul doi în clasamentul WTA, înaintea Mariei Şarapova. 

Serena Williams, locul 1 mondial, nu s-a putut dezlipi de cea mai bună prietena a sa, Caroline Wozniacki, cea care a bătut-o pe Halep la Stuttgart. 

Irina Begu şi Andreea Mitu merg mai departe

Duminică sunt programate patru meciuri extrem de aşteptate pe arena centrală Manolo Santana din Madrid. Maria Şarapova încearcă să revină la o formă bună pe zgură în faţa jucătoarei Timea Bacsinzky, din Elveţia. Serena îşi întâlneşte o compatrioată, pe Madison Brengle, pentru ca Simona Halep să joace în jurul orei 13.30 cu Alize Cornet. Ziua se încheie cu un alt supermeci, Venus Williams - Vixctoria Azarenka. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite