FOTO Show grandios făcut de fanii Petrolului la aniversarea a 50 de ani de la victoria contra lui Liverpool

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii Petrolului
Fanii Petrolului

Suporterii Petrolului au făcut o demonstraţie de forţă pentru a cinsti cum se cuvine împlinirea a 50 de ani de la victoria cu Liverpool.

În octombrie 1966, Petrolul învingea cu 3-1 pe Liverpool în Cupa Campionilor Europeni, aceasta rămânând singura victorie a unei echipe româneşti în faţa galonatei formaţii din Anglia. 

Petrolul a ajuns acum în Liga a patra, după insolvenţă şi faliment, dar nu şi-a uitat eroii. Mircea Dridea, Virgil Dridea, Eduard Iuhasz, Octavian Dincuţă, Camil Oprişan şi Alexandru Pall, eroi în partida de acum 50 de ani, au fost sărbătoriţi pe stadionul Petrolul. 

Sandu Boc şi Alexandru Munteanu nu au putut ajunge din motive obiective, iar cei care au trecut în lumea celor drepţi, precum Mihai Ionescu, Pahonţu, Petre Dragomir, Costică Moldoveanu, Alexandru Badea, Mihai Mocanu sau antrenorul Constantin Cernăianu nu au fost uitaţi nici ei.

În deschiderea showului, o echipă de old boys a Petrolului cu Răchită, Nae Constantin, Cristi Vlad, Grama, Baştină, Abăluţă, Zafiris, Pitulice, Butufei şi alte foste glorii locale a învins cu 3-1 o selecţionată a Văii Prahovei, condusă de primarul Buşteniului, Emanoil Savin, care sprijină constant actuala echipă a Petrolului.

După evenimentul dedicat veteranilor a avut loc meciul de liga a patra dintre Petrolul şi Cornu, terminat cu victoria gazdelor, scor 4-1. Mult mai grandios a fost însă showul din tribune, unde 6.000 de spectatori au asistat la spectacolul oferit de galeria Petrolului. 

image
56bec9115ab6550cb8be5c8e jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite