FOTO Schimbare radicală în ţinuta de joc a Simonei Halep. Cum se va îmbrăca jucătoarea noastră la US Open, ultimul Grand Slam al acestui an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep se fală momentan în vacanţă, dar va reintra în circuitul profesionist la tenisului feminin pe 31 iulie, când va evolua la Washington.

Următoarea miză de calibru a Simonei este însă US Open, ultimul Grand Slam al anului, care va începe pe 28 august, acolo unde Halep va purta un echipament mai puţin obişnuit pentru ea. Adidas a făcut public echipamentul pe care îl vor purta la US Open cele mai cunoscute jucătoare ale sale, printre care se numără şi Simona Halep.

Este deja un lucru binecunoscut că la fiecare Grand Slam producătorii de echipament de tenis îşi lansează câte o nouă colecţie. Iar cele mai bune modele pentru aceasta sunt, evident, jucătoarele şi jucătorii avuţi sub contract. La Adidas unul dintre numele de top este cel al Simonei Halep, care alături de Angelique Kerber, dar şi de alte jucătoare din circuit, vor purta produsele colecţiei Adidas US Series Tank.

Sunt două versiuni ale echipamentului, pe negru, pentru sesiunea de noapte, şi pe galben, pentru cea de zi. Oricum, cele două culori se combină pe echipament, după cum veţi putea vedea în pozele de mai jos. 

US Open va începe pe 28 august la New York, 

echipament
echipament
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite