FOTO Motivul pentru care Andrei Pavel nu a însoţit-o pe Simona Halep la turneul demonstrativ din Thailanda. Ce a preferat să facă al doilea antrenor al ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Andrei Pavel continuă colaborarea şi în 2018
Simona Halep şi Andrei Pavel continuă colaborarea şi în 2018

Simona Halep a participat la turneul demonstrativ de la Hua Hin, din Thailanda, unde l-a avut alături pe Darren Cahill, dar nu şi pe Andrei Pavel.

Poate a surprins pe multă lume absenţa lui Andrei Pavel de lângă Simona Halep în această vacanţă activă pe care liderul mondial WTA a petrecut-o în Thailanda. Nu e vorba însă despre o despărţire a lui Pavel de eleva sa, el urmând a fi şi în 2018 al doilea ei antrenor. Acum însă Andrei a  avut o motivare specială: a petrecut Crăciunul alături de copiii săi şi de fosta nevastă, în Arizona (SUA), unde locuiesc aceştia. 

Despărţit de mai mulţi ani, Andrei Pavel a ţinut o legătură strânsă cu copiii săi. La anumite intervale de timp, el se vede cu Caroline (18 ani) şi cu Marius (15 ani), iar această perioadă a Crăciunului este chiar unul din acele momente. După cum se vede, Andrei este foarte apropiat de ambii copii, dar a rămas în relaţii foarte bune şi cu fosta soţie, Simone, care apare şi ea în fotografii. 

pavel

Andrei Pavel, alături de fiul lui

pavel

Andrei Pavel, alături de fosta soţie şi fiica lor

pavel
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite