FOTO Mexicanii l-au dat în vileag pe Claudiu Răducanu. Fostul stelist avea buzunarele pline cu carduri false când a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asupra lui Claudiu Răducanu şi a prietenului său Gheorghe Viorel Papară, reţinuţi la finalul lunii octombrie de Poliţia din Mexic pentru fals, uz de fals şi dare de mită, au fost găsite zeci de carduri false, acte, telefoane mobile şi alte obiecte personale.

Claudiu Răducanu, fost fotbalist al Stelei, a dispărut din peisajul fotbalului românesc şi, pe cale de consecinţă, a găsit alte activităţi de pe urma cărora să supravieţuiască. 

Fostul atacant a fost arestat la finalul lunii trecute în Mexic, fiind acuzat de fals, uz de fals şi dare de mită. Concret, asupra lui Răducanu şi a unui prieten de-al său, Gheorghe Viorel Papară, au fost găsite de către forţele de ordine mexicane un card de credit şi alte 60 de carduri despre care se crede că sunt false.

Claudiu Răducanu: arestat în Mexic pentru mită, eliberat pe cauţiune şi intrat în atenţia serviciului de imigrări

Între timp, cei doi au fost eliberaţi pe cauţiune, după ce fiecare a plătit 1750 de euro, însă procurorii mexicani au declanşat o anchetă pentru a afla dacă toate cardurile au fost clonate. La aproape o săptămână de la acel incident, presa din Mexic a dat publicităţii o fotografie cu toate bunurile găsite asupra lui Răducanu în momentul în care a fost arestat, conform digisport.ro.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite