FOTO Halep, încurajată de o legendă: Imagine superbă de la loja Simonei în timpul primului meci de la Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidele jucate de liderul WTA au devenit o încântare, în condiţiile în care românca face spectacol pe teren şi transmite forţă şi siguranţă. Astfel, tribunele sunt din ce în ce mai pline, atunci când joacă Halep.

Simona Halep a debutat cu dreptul în proba de simplu de la Indian Wells, turneu în care s-a şi reunit cu antrenorul ei, Darren Cahill. Australianul a luat o mică pauză după primul Grand Slam al anului şi n-a mai însoţit-o pe Simona la Doha. În absenţa sa, Andrei Pavel a fost „principal“.

Sub privirile mulţumite ale lui Darren Cahill, liderul WTA a trecut de Kristyna Pliskova (77 WTA), într-o partidă în care Halep a rezolvat foarte bine toate momentele dificile ale meciului.

Victoria Simonei a fost savurată şi de Nadia Comăneci. Aceasta a luat loc în loja lui Halep, alături de stafful acesteia, şi a aplaudat în picioare reuşitele româncei (foto, jos). Nu e pentru prima dată când legenda gimnasticii o susţine pe Halep. Între cele două există o legătură strânsă, iar Nadia a mai asistat şi în trecut la meciurile jucate de Simona în diverse turnee, mai ales cele din America.


 

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite