FOTO Cine e românca doctor în Educaţie Fizică, care după trei ani de absenţă de pe teren a izbutit acum să ajungă pe tabloul principal de la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Buzărnescu
Mihaela Buzărnescu

România va avea o prezenţă consistentă pe tabloul principal feminin de la US Open, ultimul Grand Slam al anului 2017.

Astfel, după Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cârstea, Monica Niculescu şi Ana Bogdan, în prima linie a  acces şi Mihaela Buzărnescu.

 O performanţă extraordinară pentru jucătoarea de 29 de ani, care a trecut trei tururi de calificări. Mihaela, locul 133 WTA, a învins-o azi noapte pe columbianca Mariana  Duque Marino, locul 107 WTA, cu 6-7, 6-2, 6-4, după un meci care a durat două ore şi 50 de minute. Pentru Buzărnescu este prima prezenţă pe tabloul principal al unui Grand Slam, acolo unde va juca în turul I contra danezeai Caroline Wozniacki. 

Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai ghinioniste jucătoare din România. Ea a absentat din circuit aproape trei ani, din cauza unor accidentăr, iar la un moment dat abandonase tenisul de performanţă, din motive financiare. Mihaela a predat tenis în Herăstrău şi şi-a continuat studiile, fiind acum Doctor în Educaţie Fizică şi Sport. Din cauza costurilor mari pe care le implică tenisul, ea călătoreşte mai mereu singură, tatăl ei, care îi este antrenor neputând să-şi permită să o însoţească.

Citeşte AICI un interviu EXCLUSIV acordat de Mihaela Buzărnescu 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite