Fotbalist exclus de la Steaua! Reghecampf explică motivele deciziei radicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua, campioana României FOTO Răzvan Păsărică
Steaua, campioana României FOTO Răzvan Păsărică

Laurenţiu Reghecampf îşi confirmă statutul de antrenor riguros şi dezvăluie că unul dintre fotbaliştii săi a fost exclus de la echipă din cauza comportamentului considerat neadecvat.

„Pentru mine Mihai Costea nu mai contează la echipa Stelei. Nu am cum să accept aceste lucruri. A avut o discuţie cu MM, dar trebuie să muncească din greu pentru a reveni. El era supărat că nu a fost reţinut în lot. Noi stăm în cantonament imediat după meciuri şi el nu a vrut să coboare. L-am chemat jos, am înţeles că este supărat, dar asta nu înseamnă să nu-ţi respecţi colegii. De acum, Mihai Costea nu mai contează la Steaua, e trimis la echipa a doua, care nu există. Nu va mai juca la Steaua. Aceste gesturi nu sunt normale. Poate pleca oriunde vrea, poate vorbi cu managerul, cu preşedintele“, a declarat tehnicianul Stelei pentru DigiSport.

Motivul excluderii lui Mihai Costea face referire la comportamentul ostil al fotbalistului, taxat de tehnicianul echipei din Ghencea, acesta din urmă reproşând nerespectarea programului alături de colegii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Steaua - Vardar: 3-0. „Buldozerul“ roş-albastru striveşte tot

Steaua a destabilizat Petrolul. Antrenorul Contra e aproape de demisie, jucătorii sunt indignaţi pentru neplata salariilor

Lăcătuş despre atacantul italian adus la Steaua pentru înlocuirea lui Rusescu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite