Fosta campioana a României a fost bătută de nişte anonimi: „Am fost nişte proşti, nişte cretini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portarul Grahovac a comis-o la ambele goluri ale Gloriei
Portarul Grahovac a comis-o la ambele goluri ale Gloriei

Gloria Bistriţa - Oţelul Galaţi, a treia partidă din cadrul etapei a 23-a, a furnizat o uriaşă surpriză şi l-a scos din sărite pe tehnicianul oaspeţilor, Petre Grigoraş.

Cu jucători de care n-a auzit nimeni până acum, precum Oghinciuc, Hlinca, Feher, Radu şi Antonache, Gloria Bistriţa a învins Oţelul, scor 2-1. Paraschiv a deschis scorul pentru gălăţeni, în minutul 52, însă bistriţenii au punctat de două ori în trei minute, prin Radu (65) şi Feher (68). Ambele goluri ale gazdelor au venit după gafe uriaşe comise de portarul Oţelului, Grahovac.

La final, antrenorul Oţelului a fost un car de nervi. „Numai noi puteam să fim atât de proşti, atât de cretini, să pierdem meciul ăsta, pe care l-am controlat în mare parte. Am reuşit primul gol, dar apoi au fost patru minute fatidice. Două greşeli copilăreşti contra unei echipe care nu ştiu dacă adună 50 de meciuri în Liga I. Astea sunt puncte care nu se mai întorc şi ne îngreunăm situaţia fără să vrem. Sunt supărat pentru că ne considerăm o echipă mai valoroasă şi iată că ne bat nişte anonimi. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Bistriţia“, a spus Petre Grigoraş la Digi Sport.

De partea cealaltă, antrenorul Gloriei, Nicolae Manea, a făcut o dezvăluire incredibilă legată de bugetul echipei sale. „Avem un plan de reorganizare, să ne facem echipă în cazul în care vom retrograda. Am redus fondul salarial la 25.000 de euro lunar. Avem sprijinul autorităţilor Sper din tot sufletul să reuşim. Nu mai sunt contracte ca altădată, sunt contracte accesibile pe care le putem satisface“, a spus Manea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite