Fernando Torres a suferit un traumatism cerebral şi va petrece noaptea la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei Atletico Madrid, Fernando Torres, scos pe targă la meciul cu Deportivo La Coruna, după ce a s-a accidentat la un duel cu un adversar, a suferit un traumatism cerebral şi va rămâne în spital în această noapte, a anunţat gruparea madrilenă.

În minutul 86, Torres, în vârstă de 32 de ani, s-a accidentat la un duel cu un jucător de la Deportivo, iar medicii celor două echipe i-au acordat ajutorul, jucătorii intervenind pentru a-i scoate limba atacantului ca acesta să nu se afiexieze. El a fost scos de pe teren pe targă, fiind transportat la spital. Toţi fanii au aplaudat în momentul în care Torres a fost scos de pe teren pe targă, iar Florin Andone a încercat să-i consoleze pe jucătorii în lacrimi de la Atletico.

În momentul în care jucătorul a fost urcat în ambulanţă, căpitanul echipei Atletico, Gabi, şi directorul sportivo Mono Burgos au ridicat braţele spre fani, pentru a-i asigura că Torres este conştient.

Florin Andone a declarat că s-a temut foarte tare când a văzut accidentarea lui Fernando Torres la meciul dintre Deportivo La Coruna şi Atletico Madrid.

„Mi-a fost foarte frică, nu ştiam ce se întâmplă. Este prima oară când văd aşa ceva la un meci. Sper să fie bine cât mai repede", a spus Andone.

Andone a marcat golul echipei Deportivo La Coruna în remiza cu Atletico Madrid, scor 1-1, din etapa a XXV-a a campionatului Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite