FED Cup Canada – România: Bouchard e atacată şi de canadieni. Ce a scris presa locală despre aroganta din Montreal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziariştii din Canada au analizat rezultatele înregistrate după prima zi a meciurilor din barajul de calificare în Grupa Mondială şi au pus-o la zid pe vedeta echipei lor.

Canada şi România se află la egalitate după cele două meciuri de sâmbătă, însă rezultatele de pe teren au fost umbrite, oarecum, de ce a făcut Eugenie Bouchard, înainte de întâlnirea cu Alexandra Dulgheru.

Gestul jucătoarei din Canada a fost atât de urât, încât până şi Simona Halep, care nu se afllă la Montreal, a ţinut să critice comportamentul lui Genie.

Spre lauda lor, nici ziariştii din Canada n-au menajat-o pe Bouchard, după cum a notat Dolce Sport, postul care transmite partidele din Fed Cup.

Ce au scris?

Radio Canada a subliniat că ocupanta locului 7 în lume ar fi trebuit să dea mână cu Dulgheru, aşa cum impune tradiţia într-o întrecere sportivă.

„Echipa română a salutat această victorie a lui Dulgheru în faţa lui Genie, luând-o puţin în derâdere pe Bouchard. Vineri, aceasta a refuzat să strângă mâna adversarei sale după tragerea la sorţi, aşa cum cere tradiţia. Sâmbătă, după ce a învins-o pe Bouchard, înainte de a se duce la fileu, Dulgheru a întins mâna echipei sale, iar compatrioţii săi au ignorat-o“, a scris sursa citată.

Site-ul canoe.ca a remarcat faptul că Bouchard a greşit şi faţă de colega ei de echipă, Francoise Abanda, cea care a adus primul punct pentru Canada în confruntarea cu România.

Atunci când a fost întrebată despre victoria lui Abanda (numărul 260 WTA) în faţa lui Begu, Bouchard a răspuns cu aroganţă: „Sunt mulţumită că Abanda a câştigat, dar jocul ei n-are nimic de-a face cu al meu“.

Pentru această replică, jucătoarea din Montreal a fost pusă la punct de site-ul canoe.ca: „Poate e momentul să-i reamintim lui Genie că Fed Cup e o competiţie pe echipe. Bouchard traversează o perioadă slabă, pierzând recent din primul tur la ultimele două turnee pe care le-a disputat, la Miami şi la Charleston“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite