FCSB – Dinamo, duminică, ora 21.00. Becali i-a luat peste picior pe dinamovişti, replica a venit imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă FCSB nu e Steaua, juridic vorbind, meciul dintre echipa roş-albastră şi Dinamo rămâne capul de afiş al campionatului, în termeni de audienţe. Partida se joacă duminică seara pe „Arena Naţională“ între două echipe care au funcţinat pe modul economic în această vară.

Spre deosebire de alţi ani, Gigi Becali a fost destul de zgîrcit în achiziţii, cheltuind doar1,1 milioane de euro pe Moruţan (FC Botoşani) şi pe Qaka (Poli Iaşi). De partea cealaltă, Florin Bratu n-a primit buget de achiziţii şi s-a întărit doar cu jucători liberi: Sg. Popovici (Gaz Metan), M. Axente (FC Botoşani), Sorescu (ASU Poli), Gomelt (Lorca). Dintre aceştia, tânărul Sorescu (20 de ani) a impresionat în prima etapă contra Voluntariului, a marcat golul victoriei, şi a câştigat un loc în prima echipă.

"Îmi era dor de un derby. Practic este unicul derby al României şi cel mai frumos meci. Cred că toată suflarea dinamovistă îl aşteaptă şi avem nevoie de susţinerea fanilor. Trebuie să vină în număr cât mai mare. Ne aşteptăm ca peluza noastră celebră să fie plină. De săptămâna asta, toţi jucătorii lui Dinamo au devenit socios şi îi aşteptăm în număr cât mai mare pe fani şi sper să ne ducă spre victorie. Câtorva dintre jucători le-am arătat filmuleţe cu galeria, urmând ca în această săptămână să le arăt ceva mai mult. O să mă gândesc acasă ce le voi arăta", a declarat Dan Nistor la TV Telekom Sport.


”Nu mai vreau să mă laud. Ce sentiment să am? Cum să îmi fie frică de Dinamo? Dinamo e ca Rudar. Nu mai vreau să vorbesc aiurea că îmi fac păcate, iar o să am ghinion...”, a spus Becali, la Digi Sport.

Întrebat de moderatorul Vali Moraru dacă Dinamo este peste Rudar, Dănciulescu a răspuns: "Cu siguranţă".

Oficialul "câinilor roşii" a continuat: "Să luăm şi declaraţia dânsului de ieri, când a spus că singura echipă de care îi e frică e Dinamo. Pentru că, indiferent cum ar fi echipa şi ce jucători ar avea, e echipa care se mobilizează cel mai bine şi joacă la fel de bine împotriva lor de fiecare dată. Vom vedea duminică şi sunt convins că suntem mai buni decât adversarii lor din această seară. Vor vedea duminică".

Etapa a 2-a
Vineri
FC Botoşani – Hermannstadt 2-0
Sâmbătă
Dunărea Călăraşi – CFR Cluj18.00
Poli Iaşi – Astra 21.00
Duminică
Sepsi – U Craiova 18.00
FCSB – Dinamo 21.00
Luni
FC Voluntari – Gaz Metan 18.00
Chiajna – Viitorul 21.00
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite