FC Vaslui – FC Braşov 1-1: o ratare halucinantă a uimit un stadion întreg. Faza are toate şansele să ajungă pe CNN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
N;Doye a avut o ratare inexplicabilă
N;Doye a avut o ratare inexplicabilă

Penultimul meci din etapa cu numărul 26 a furnizat, în prelungiri, un moment demn de Dosarele X. Nimeni nu ştie cum N’Doye a putut rata, când acest lucru părea imposibil!

Cu o singură victorie în şapte meciuri, FC Vaslui îşi continuă căderea în clasament. Nici înlocuirea lui Viorel Hizo cu Gabi Balint, revenit ca antrenor în Liga I, după patru ani, n-a putut „resuscita“ formaţia moldavă.

Galben-verzii au fost conduşi încă din minutul 4 al meciului cu FC Braşov, atunci când Danquah a înscris cel mai simplu gol din cariera sa, cu pieptul, după ce balonul i-a revenit din bară. 

De aici a început cursa nebună a vasluienilor în căutarea egalării. În minutul 24, Temwanjera a cerut penalty la o fază suspectă, însă a primit „galben“ pentru simulare. Partida s-a jucat într-o singură direcţie, spre buturile apărate de Mutu, însă gazdele au avut nevoie de 74 de minute pentru a face 1-1. Stanciu a executat un corner de pe dreapta, iar Charalambous a înscris cu capul. 

A fost ratarea campionatului

În prelungiri, s-a petrecut cea mai bizară ratare din această ediţie de campionat!

În minutul 90+2, balonul i-a venit perfect pe cap lui N’Doye, care era, practic, pe linia porţii Braşovului şi avea de îndeplinit o simplă formalitate. 

2-1 pentru Vaslui? Nu! În loc să direcţioneze mingea spre poartă, mijlocaşul a trimis, incredibil, spre portarul Mutu, care a prins balonul!

Pe final, acelaşi N’Doye a fost lovit cu piciorul în cap în careul advers, însă centralul n-a dictat nimic. 

FC Vaslui ocupă locul 6 cu 41 de puncte, la şase puncte de poziţia a 3-a, ultima care duce în Liga Europa. De partea cealaltă, FC Braşov e pe 9 cu 35 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite