FC Rapid: Decizia de intrare în faliment este o eroare şi o vom contesta, iar clubul îşi continuă activitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valerii Moraru, patron Rapid
Valerii Moraru, patron Rapid

Conducerea FC Rapid a dat publicităţii un comunicat, în care susţine că Tribunalul Bucureşti a decis în mod eronat intrarea în faliment a societăţii care administrează clubul, astfel că hotărârea va fi contestată, iar echipa îşi va continua activitatea.

"Hotărârea pronunţată în şedinţa tribunalului Bucureşti în data de 13.06 este una intermediară, ce poate fi atacată. iar avocaţii ce ne reprezintă vor înainta recursul în termenul hotărât de distanţă, folosind toate armele pentru a o anula. Avem toate motivele să credem că această primă decizie a fost luată prea repede şi este o eroare.În primul rând clubul are un plan de reorganizare bine pus la punct (valabil până în aprilie 2017), pe care l-a respectat şi da, putem afirma fără frică, faptul că în ceea ce priveşte acest plan suntem cu datoriile la zi. Mai mult, FC Rapid a prezentat dovezi concrete care confirmă faptul că putem asigura bugetul necesar în anul competiţional 2016/2017. Respectarea planului de reorganizare nu va fi afectată cu nimic. Drept urmare suntem ferm convinşi că instanţa superioară va reanaliza şi va reveni asupra hotărârii luate, pronunţând la următorul termen o decizie favorabilă. Cel mai important, vă informăm că FC Rapid Bucureşti îşi continuă activitatea, fără a fi afectat de această primă decizie a instanţei.", se arată în comunicatul FC Rapid, publicat marţi.

Tribunalul Bucureşti a decis intrarea în faliment a societăţii Fotbal Club Rapid, a dispus sigilarea bunurilor clubului, a stabilit lichidatorul judiciar şi a fixat termen pentru continuarea procedurii în 30 septembrie, decizia putând fi contestată cu recurs.

Instanţa a dispus sigilarea bunurilor din averea FC Rapid şi trimiterea de notificări tribunalelor din alte judeţe în care clubul are bunuri, în vederea sigilării, prin lichidatorul judiciar.

Decizia poate fi contestată cu recurs, în termen de şapte zile de la comunicare.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite