Fără medalie, dar cu pretenţii de bronz: Marian Drăgulescu cere să fie recompensat după prestaţia de la JO 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

De-a lungul anilor, au mai fost sportivi „furaţi“ sau nedreptăţiţi care, la revenirea în ţările lor, au fost trataţi ca pe nişte campioni. Gimnastul de 35 de ani din delegaţia tricoloră a avut însă, pur şi simplu, ghinion.

Marian Drăgulescu a ratat câştigarea medaliei de bronz „la mustaţă“ la Rio, clasându-se pe locul 4, după ce chiar ultimul concurent l-a devansat de pe podium. 

Chiar şi aşa, sportivul a cerut ca COSR să-l premieze. „E important că pentru români am fost pe 3. Am primit foarte multe mesaje de felicitare, a fost un punctaj ca de loc 3, m-aş bucura dacă şi statul român m-ar recompensa pentru un loc 3“, a spus Drăgulescu. 

Acesta are trei medalii olimpice în palmares (un argint şi două medalii de bronz), toate cucerite la JO 2004, la Atena.

Drăgulescu speră să concureze şi la JO 2020, la Tokyo, deşi va avea 39 de ani: „Cu siguranţă, motivaţia mea cea mai mare a rămas în picioare şi anume medalia de aur la Jocurile Olimpice. Mi-am fixat ca obiectiv pe termen lung Tokyo, dar o s-o iau pas cu pas. La anul, avem Europenele care se vor ţine la Cluj. Aşteptăm publicul în număr cât mai mare. Noi nu ne vom lăsa şi vom aduce, în continuare, rezultate bune şi vă vom face mândri de noi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite