Explicaţia oficială a abandonului Simonei Halep. De ce n-a mai putut să continue în finala „Rogers Cup“ de la Toronto

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Nevoită să abandoneze din cauza problemelor de sănătate, în setul decisiv al finalei de la Toronto, Simona Halep a explicat la conferinţa de presă de după meci ce s-a întâmplat şi ce a făcut-o să nu se retragă mai devreme.

”În primul set am simţit unele dureri musculare. Apoi, durerea s-a dus spre genunchi. În setul secund m-am simţit însă mai rău, aveam crampe la stomac, ameţeli”, a declarat Simona Halep. De altfel, atunci medicul a venit pe teren şi i-a măsurat tensiunea, temperatura şi i-a dat nişte întăritoare. La finalul partidei, organizatorii au anunţat că motivul oficial al retragerii îl reprezintă problemele de sănătate cauzate de căldura de la Toronto.

În continuare, Simona a explicat ce a făcut-o să continue să joace în setul doi, deşi era evident pentru oricine că nu era deloc bine. ”Nu sunt obişnuită să renunţ şi nu îmi place să abandonez în felul acesta. Dar de această dată a fost prea mult. Nu era o accidentare, ci corpul meu nu mai putea. Am decis prea târziu, totuşi, cred că a fost prea târziu când am decis să abandonez”, a mai spus Simona, care a lăsat, cred, să se înţeleagă că nu va juca la Cincinnati. Ceea ce cred că ar fi o decizie firească, dacă ar fi să mă întrebaţi pe mine.

Halep a continuat: ”Nu ştiu de ce am continuat să joc în setul secund. Poate pentru fani, care au strigat mereu, m-au încurajat şi m-au făcut să merg mai departe. Nu ştiu nici acum de ce am continuat să joc în setul doi, dar mă bucur că am făcut-o şi a fost uimitor. Sunt fericită că am reuşit sa găsesc forţa să câştig setul”

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite