EXCLUSIV Veşti proaste pentru stelişti: „Adevărul“ a aflat unde vor ajunge biletele care le erau destinate lor. Când vor fi puse în vânzare tichetele rămase pentru meciul cu Chelsea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe site-ul biletesteaua.ro meciul cu Chelsea e deja „sold out“
Pe site-ul biletesteaua.ro meciul cu Chelsea e deja „sold out“

Oficialii roş-albaştrilor au mărturisit că există cereri pentru încă 50.000 de tichete. Unii jucători ai lui Reghecampf au solicitat câte 100 pentru prieteni şi familie! Biletele vor fi tipărite, joi, iar apoi urmează ca fanii să se calce în picioare la casele „Arenei Naţionale“.

Mai întâi, s-au dus cele 35.000 de tichete care s-au dat online, în câteva ore, între sâmbătă seara, ora 20.00 şi duminică dimineaţa, ora 10.00.

Imediat, pe site-uri precum okazii.ro au apărut „ofertele“ bişniţarilor: 1.600 de lei pentru un pachet de patru tichete la Tribuna a II-a, inel 3, care, în mod normal, ar fi costat 400 de lei. Şi, surprinzător, sunt oameni care au licitat pentru astfel de preţuri halucinante, având în vedere că trăim vremuri în care „criza financiară“ e cuvântul de ordine.

La case va fi „crimă“

Totuşi, sunt mulţi suporteri care au ratat sesiunea de vânzare online, nu-şi permit să plătească sute de euro pentru un meci, fie şi Steaua – Chelsea, şi îşi puseseră speranţele în „planul B“: achiziţionarea unui bilet de la casele stadionului. Iniţial, oficialii din Ghencea au anunţat că 15.000 de tichete vor fi comercializate acolo, însă, după ce s-a întâmplat în ultimele zile, lucrurile s-au schimbat radical.

Surse din cadrul clubului au dezvăluit că maximum 2.000 de bilete vor mai ajunge la fani. Ce înseamnă asta? Suporterii se vor călca în picioare la case, unde, probabil, în jur de 500-600 de norocoşi vor pune mâna pe tichete, având în vedere că fiecare persoană poate achiziţiona câte patru. Cu siguranţă, stocul se va epuiza în câteva minute. „Adevărul“ explică de ce s-a ajuns însă aici.

Obligaţii faţă de sponsori şi de jucători

Conducătorii stelişti au fost nevoiţi să reducă la maximum numărul biletelor care vor fi vândute la case, întrucât pe adresa clubului au ajuns mii de cereri pentru meciul Steaua – Chelsea, de la 7 martie (ora 20.00, Pro TV, Digi Sport 1, Dolce Sport 1).

„Sponsorii, jucătorii şi apropiaţii clubului ne-au cerut, în total, 50.000 de bilete! Niciodată n-am mai avut atâtea solicitări pentru un meci. Dacă stadionul ar fi avut 100.000 de locuri, cu siguranţă, l-am fi umplut fără probleme“, ne-a spus un oficial al formaţiei din Ghencea.

Inclusiv elevii lui Laurenţiu Reghecampf i-au „bombardat“ pe şefi cu cereri de bilete pentru familie şi pentru prieteni. Au fost jucători care au dorit câte 100 de tichete, însă, spre dezamăgirea lor, au fost refuzaţi.

Joi se tipăresc, în weekend se dau

Tichetele pentru partida Steaua – Chelsea vor ieşi de la tipar, joi, cu exact şapte zile înainte de manşa tur din optimile Ligii Europa. Apoi, va începe livrarea pentru cei care au cumpărat online. În weekend, vineri sau sâmbătă, 2.000 de tichete vor fi puse în vânzare la case, la „Arena Naţională“, clubul urmând să facă un anunţ oficial în acest sens în următoarele zile.

Nici Gigi nu visa la aşa ceva

Steaua n-a putut umple „Arena Naţională“, în returul cu Ajax, partidă la care au asistat, aproximativ, 38.000 de fani. Înfrângerea din tur, scor 0-2, dar şi preţurile mari – cel mai ieftin tichet a costat 14 euro – i-au descurajat pe fani să meargă la meciul retur. 

Acum, după miracolul cu Ajax şi, având în vedere că şansele de calificare sunt intacte cu Chelsea, suporterii nu s-au mai plâns de preţul biletelor, deşi acestea s-au scumpit faţa de întâlnirea cu olandezii. Patronul Stelei a mărturisit că nici măcar el nu spera să dea tichetele în câteva ore.

„Meme zicea că se vor vinde pe parcursul unei săptămâni. Eu am vrut să spun, în public, că le vom da pe toate într-o seară, dar am zis că o să mă fac de râs. Apoi, m-a sunat Meme: «Patroane, incredibil, s-au vândut toate»“, a povestit Gigi Becali.

El crede că, de fapt, procesul de vânzare online a fost îngreunat din cauza problemelor tehnice cu care s-a confruntat site-ul biletesteaua.ro: „A picat serverul din cauza unui hacker, altfel s-ar fi vândut toate biletele în trei ore. Cred că hackerul a fost un dinamovist“, a glumit latifundiarul.

1,5

milioane de euro va primi Steaua din încasările meciului cu Chelsea, sumă care va asigura fondul de salarii pentru trei luni.

E „coadă“ şi pentru retur

Clubul Chelsea le-a dat steliştilor 2.000 de bilete pentru returul de pe „Stamford Bridge“, la 14 martie. Surprinzător, şi aceste tichete sunt pe terminate, chiar dacă unele s-au vândut împreună cu pachete turistice care au costat până la 1.600 de euro!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite