Lovitură pe piaţa media: Eurosport vrea să cumpere drepturile de televizare pentru Liga I. FC Botoşani – Chiajna poate fi văzut în toată Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu e nicio glumă: campionatul românesc poate fi televizat de acelaşi post care transmite şi partide din Bundesliga. Astfel, milioane de oameni îi pot vedea la lucru pe Mamele, Onduke şi Bambara.

Eurosport a semnat, săptămâna trecută, contractul pentru drepturile de retransmisie în ceea ce priveşte Bundesliga. Până aici, nimic surprinzător. Numai că, pe lângă partidele din prima ligă germană, Eurosport vrea să aibă în grila de programe şi confruntări din campionatul românesc!

Informaţia a fost furnizată de paginademedia.ro şi confirmată de oficialii postului.

Ce au spus?

Directorul de relaţii internaţionale al Eurosport, Valentin Macovescu, a precizat că deja a avut discuţii cu cei de la Liga Profesionistă de Fotbal. 

„Am avut o întâlnire, ieri, cu Gino Iorgulescu în care am prezentat grupul Eurosport.  A fost o întâlnire la iniţiativa ambelor părţi. Ne-am interesat cum se va desfăşura achiziţia viitoarelor drepturi din Liga I. Am avut un schimb de idei, am discutat şi de expunerea pe care o poate asigura Eurosport. Fiind un canal paneuropean, Eurosport poate asigura şi o expunere în afara României“, a declarat Macovescu pentru sursa citată.

Întrebat dacă Eurosport va participa la o eventuală licitaţie pentru achiziţionarea drepturilor de televizare, Macovescu a spus: „Pot spune că urmărim atent subiectul“.

33

de milioane de euro pe sezon e suma pentru care s-au vândut drepturile de televizare la ultima licitaţie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite