"Cabliştii" boicotează Eurosportul! Meciul lui Liverpool cu Cardiff City s-a transformat în sărituri cu schiurile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telespectatorii Eurosport au putut vedea doar prima repriză dintre Liverpool şi Cardiff City. În partea a doua li s-a servit sărituri cu schiurile.

Eurosport a anunţat în această săptămână achiziţionarea drepturilor pentru transmiterea Premier League. Prima partidă, Liverpool - Cardiff City, a putut fi urmărită doar 45 de minute. Apoi, "cabliştii" de la RCS-RDS n-au mai continuat cu programul Eurosport 1, preluând pe acel canal transmisiunea Eurosport HD, unde erau sărituri cu schiurile. Abonaţii Romtelecom au vzut de la început săriturile cu schiurile. 

Singurii care au putut urmări în continuare meciul au fost abonaţii UPC.

Povestea a continuat şi mai târziu, când în programul Eurosport apărea jocul Manchester United - West Ham United. "Cabliştii" au transmis din nou programul Eurosport HD pe Eurosport 1. 

Meciul Liverpool -.Cardiff City s-a încheiat 3-1.

Nu există în acest moment poziţii oficiale din partea RCS-RDS şi Romtelecom.

Adrian Ilie, de la Eurosport, a spus: "Chiar urmăream şi eu meciul şi am observat că se întâmplă anumite lucruri. Ceea ce vă voi spune sunt lucruri adevărate şi care pot fi dovedite. Canalul Eurosport transmite Premier League, am anunţat acest lucru, iar meciurile sunt acolo şi pot fi văzute în mai multe reţele de cablu, mai mari sau mai mici. Nu a existat nicio problemă tehnică din partea noastră. De aici încolo, orice variaţii care pot exista - să dai meciul mono, stereo, color sau alb-negru, ţin strict de respectivele firme. Noi transmitem normal! Este o situaţie curioasă, dar este decizia fiecărei firme de cablu! Firmele care au contracte în vigoare cu noi primesc canalul Eurosport care conţine Premier League. Orice altă intepretare este nereală", a explicat pentru ProSport Adrian Ilie, directorul general al Sport TV Management, agentul Eurosport pentru ţara noastră. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite