Edward a redevenit Edi: explicaţiile lui Iordănescu după ce echipa sa a făcut o plecăciune în faţa „Regelui“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii Târgu-Jiu avusese un bilanţ impresionat, în 2015, până la partida de joi cu Viitorul: şase meciuri, patru victorii, o remiză şi un eşec. După un 3-1 cu Steaua însă, a venit un 0-4 cu Viitorul, trupa pregătită de Hagi.

Gheorghe Hagi a făcut o academie admirabilă pentru a ajuta fotbalul românesc, însă echipa lui, Viitorul, rezistă în Liga I după o serie de rezultate dubioase.

Dacă în trecut, victoriile precum 5-2 cu Steaua şi 3-2 cu Dinamo, ambele în deplasare în sezonul 2012-2013, au ridicat semne de întrebare, astăzi, trupa „Regelui“ şi-a mai trecut în cont un succes ciudat: 4-0, acasă, cu Pandurii.

Iar asta după ce gorjenii învinseseră Steaua, acum patru zile. Prin comparaţie, în etapa a doua din retur, Viitorul n-a fost în stare să învingă Rapidul, deşi a jucat o repriză cu doi oameni în plus!

La finalul partidei în care Pandurii a făcut o veritabilă plecăciune în faţa adversarilor, Edward Iordănescu a încercat să ofere explicaţii la Digi Sport pentru acest rezultat bizar.

Ce a spus?

„În ultima vreme, când comentam după jocuri, obişnuiam să-mi felicit jucătorii. De data asta, mă simt nevoit să felicit gazdele, pentru o victorie absolut meritată. Au arătat că ştiu ce vor, au jucat un fotbal frumos şi au marcat multe goluri. Noi am demonstrat că mentalitatea e cea mai mare problemă la fotbalistul român. Ştiam că venim după rezultate bune - calificare în finala Cupei Ligii, victorii cu Dinamo şi cu Steaua - şi cea mai mare problemă era să ne găsim motivaţia pentru acest joc, să rămânem concentraţi, agresivi şi organizaţi. În ciuda eforturilor noastre, nu am reuşit“, şi-a început Iordănescu discursul.

„Eu sunt principalul vinovat şi mi-o voi asuma întotdeauna, dar pentru a demonstra că eşti valoros, trebuie să ai continuitate. Cred în aceşti jucători şi în această echipă. Nu e suficient să faci două-trei jocuri bune, după care vii şi faci un joc de maniera asta. Obiectivul nostru rămâne evitarea retrogradării. Din păcate, azi băieţii n-au reuşit să mă contrazică“, a încheiat tehnicianul Pandurilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite