Echipa naţională de handbal se mută la CSM Bucureşti: Cu cine va fi colegă Cristina Neagu începând din vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul CSM Bucureşti a fost criticat, în dese rânduri, pentru că echipa a avut mai mereu un număr foarte mare de jucătoare aduse din străinătate, acestea fiind majoritare.

Chiar şi acum, lotul „tigroaicelor“ include zece handbaliste de import şi doar opt românce. Potrivit gsp.ro însă, din sezonul viitor, această situaţie se va schimba. Iar asta pentru că oficialii campioanei României s-ar fi înţeles deja cu Denisa Dedu (24 de ani), Gabriela Perianu (24 de ani), Eliza Buceschi (25 de ani) şi Laura Chiper (29 de ani). Toate vor sosi la Bucureşti din vară, primele două de la Siofok (Ungaria) şi celelalte două de la Corona Braşov.

De asemenea, sunt şanse ca şi pivotul Crina Pintea (Gyor) să ajungă la CSM, ea fiind pe lista „tigroaicelor“ şi în această iarnă. Mutarea nu s-a mai realizat însă, deoarece Gyor s-a mişcat mai bine şi a achitat 50.000 de euro pentru transferul lui Pintea. 

CSM a început deja să-şi contureze lotul pentru sezonul viitor, deoarece, în vară, foarte multe jucătoare vor pleca, singurele care vor continua fiind Cristina Neagu,  Andrea Lekici, Dragana Cvijici, Amanda Kurtovici, Elizabeth Omoregie, Jelena Grubisici şi Claudia Constantinescu.

Calificarea în sferturi, ca şi rezolvată

Până la începutul sezonului viitor, bucureştencele speră să aibă un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor cu lotul actual. Duminică (ora 15.00, Digi Sport, Telekom Sport), partida cu ultima clasată Thuringer ar trebui să fie o formalitate pentru CSM care, în mare, şi-a asigurat prezenţa în sferturile Ligii. 

După meciul din Germania cu Thuringer, CSM va întâlni, pe rând, Gyor la Bucureşti (23 februarie), Krim la Ljubljana (2 martie) şi Thuringer la Bucureşti (8 martie).

Clasament, etapa a 6-a

 1. Gyor 11 puncte

2. Vipers Kristiansand 8p

3. CSM Bucureşti 8p

4. Ferencvaros 5p

5. Krim Ljubljana 3p

6. Thuringer 1p

 *Primele patru clasate ajung în sferturi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite