Echipa care l-a făcut pe Messi să plângă vine în România: amical de cinci stele pentru tricolori în luna iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexis Sanchez
Alexis Sanchez

Naţionala a căzut până pe locul 40 în clasamentul FIFA, însă Federaţia Română de Fotbal (FRF) reuşeşte, în continuare, să atragă adversare de elită spre ţară.

După amicalele cu Italia (2-2) si Spania (0-0), România va avea, din nou, ocazia de a-şi măsura forţa într-un meci de verificare cu o naţională importantă.

Vorbim despre Chile, ocupanta locului 4 în ierarhia mondială la zi şi echipa care a câştigat ultimele două ediţii de Copa America. Selecţionata pregătită de Juan Antonio Pizzi e coşmarul lui Lionel Messi, învingând Argentina şi în finala din 2015 şi în cea din 2016! Sud-americanii au un lot plin de vedete, cele mai importante fiind Alexis Sanchez (Arsenal), Claudio Bravo (Manchester City) şi Arthuro Vidal (Bayern Munchen).

Potrivit acordului încheiat cu FRF, Chile se va prezenta pe „Cluj Arena“ pentru un amical la data de 13 iunie, la trei zile după ce România va întâlni Polonia, în deplasare, într-o partidă din preliminariile Mondialului din 2018.

Până la testul cu chilienii, tricolorii vor juca prima partidă din 2017, la 26 martie, pe „Cluj Arena“, împotriva Danemarcei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite