Echipa „Adevărul“ a urcat pe podium la Cupa Presei la Fotbal, organizată de MAI. Un jurnalist de la „Adevărul“ a fost ales „jucătorul turneului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa „Adevărul“ a câştigat locul trei la Cupa Presei la Fotbal, organizată de Ministerul Afacerilor Interne (MAI), sâmbătă, pe un teren din Complexul Dinamo. Turneul a fost câştigat de echipa Poliţiei Române.

După ce fotbaliştii de la „Adevărul“ au pierdut strâns semifinala, cu scorul 2-1, împotriva echipei Poliţiei Române, au revenit în forţă în finala mică şi s-au impus categoric în faţa jandarmilor, obţinând scorul de 3-0. Performanţa jurnaliştilor a fost recompensată cu un loc pe podium, iar jurnalistul Iulian Anghel, editorul-şef al departamentului Sport, a fost desemnat „jucătorul turneului“. Anul acesta, echipa Adevărul la Cupa Presei la Fotbal a fost alcătuită din Iulian Anghel, Mihai Voinea, Sebastian Zachmann, Cezar Pădurariu, Ion Gaidău, Victor Arvunescu şi Gigi Stancu.

În competiţia organizată de MAI s-au înscris 11 echipe, presa fiind reprezentată de echipele Antena 3, Kanal D România, Adevărul, PrimaTV, ProTV şi Realitatea.NET. Trofeul a fost câştigat de echipa Poliţiei Române, iar locul doi, de către echipa MAI (Direcţia Secretariat General).

Echipa Kanal D România a primit premiul pentru Fairplay, iar Antena 3 a fost declarată „cea mai tehnică echipă“, în timp ce fotbaliştii de la PrimaTV au fost „cei mai organizaţi”. Premiul de popularitate a mers la Realitatea.NET. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite