După două înfrângeri consecutive în Ligă, oficialii Oltchimului încă mai cred în calificarea în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Berbecaru, preşedinte Oltchim FOTO Adevărul
Petre Berbecaru, preşedinte Oltchim FOTO Adevărul

Oltchim a pierdut al doilea meci consecutiv în grupa a 2-a principală din Liga Campionilor, iar calificarea în semifinale pare tot mai departe. În ciuda situaţiei actuale, oficialii vâlceni văd partea plină a paharului.

Petre Berbecaru, preşedintele Oltchimului, rămâne optimist şi crede că echipa sa are 60% şanse de calificare în semifinale, deşi nu a acumulat niciun punct după primele două partide disputate în grupele principale.

„Am jucat mai bine decât cu FTC Budapesta în prima etapă, dar tot nu suntem încă echipa care trebuie. De acum, nu mai trebuie să facem niciun pas greşit. Ne trebuie patru victorii din patru meciuri, adică să învingem acasă la FTC, două cu Zvezda, iar pe Krim s-o batem la minimum 5 goluri. Fetele au fost mai determinate astăzi, dar din păcate, doar jumătate dintre ele. Aşteptăm ca şi cealaltă jumătate să-şi revină. În grupa 1 este clară treaba, favoritele Gyor şi Larvik vor merge mai departe, pe când la noi se joacă. Depinde doar de noi să fim pe unul din primele două locuri. În acest moment, consider că şansele noastre la calificarea în semifinale sunt de 60 la sută”, a spus Berbecaru.

Oltchim a pierdut în deplasare cu Krim Ljubliana, scor 24-28, iar Ferencvaros a câştigat pe teren propriu, scor 35-34 în grupa a 2-a principală. Krim şi Ferencvaros au câte patru puncte fiecare în clasament, iar Oltchim şi Zvezda nu au niciun punct după două etape.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite