Duckadam sună adunarea printre stelişti pentru meciul cu Aalborg. Calculele calificării Stelei în primăvara europeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

Preşedintele de imagine al Stelei le-a transmis steliştilor care este secretul prin care pot învinge pe Aalborg joi seara, în deplasare, într-un meci ce se anunţă decisiv în economia calificării în primăvara europeană.

Helmuth Duckadam consideră că Steaua va avea un meci dificil în Danemarca întrucât se confruntă cu serioase probleme de lot cauzate de accidentări sau suspendări. Totuşi, oficialul stelist anunţă care ar putea fi cheia succesului în partida de joi seara.

"Ne aşteaptă un meci greu, ne lipsesc trei jucători foarte importanţi, dar eu sper că cei care-i vor înlocui să o facă la fel de bine. Sper să ne întoarcem cu o victorie, pentru că aşa nu vom mai depinde de alte rezultate. Eu zic că e mai uşor s-o batem pe Aalborg. Dacă vom intra hotărâţi din primul minut şi dacă vom marca primii, victoria ne poate fi la îndemână. Să nu uităm că dacă Aalborg reuşea să marcheze în prima repriză de la Bucureşti, aveam un meci foarte greu şi nu ştiu dacă mai reuşeam să câştigăm la acest scor", a recunoscut Duckadam la Digi Sport.

Partida Aalborg-Steaua se va disputa joi seara, la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct de Dolce Sport 1 şi Digi Sport 1. În acest moment, Steaua se află pe locul 2 în grupă şi o victorie în Danemarca ar califica-o matematic în primăvara europeană. Nici un egal n-ar fi rău în condiţiile în care Steaua ar bate în ultima etapă, acasă, pe Dinamo Kiev. Însă, dacă Steaua va pierde cu Aalborg, ar avea nevoie ca în ultima rundă danezii să nu câştige meciul cu Rio Ave, iar campioana României să bată neapărat pe Dinamo Kiev.

Clasamentul grupei J

1. Dinamo Kiev 4 3 0 1 8:4 9 puncte
    
2. Steaua 4 2 1 1 11:6 7
    
3. Aalborg 4 2 0 2 4:8 6
    
4. Rio Ave 4 0 1 3 3:8 1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite