VIDEO Comentariu demenţial la un meci istoric, Dortmund – Malaga 3-2. Antrenorul nemţilor: „Duceţi-mă la psiholog“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jurgen Klopp (dreapta)
Jurgen Klopp (dreapta)

Aparent, cel mai neatractiv meci din sferturile Ligii Campionilor s-a transformat într-o confruntare despre care se va vorbi şi peste ani. Revenirea halucinantă a gazdelor, cu două goluri înscrise în minutele 90+1 şi 90+3, i-a înnebunit pe comentatorul partidei şi pe tehnicianul nemţilor.

După 0-0 în tur, Dortmund a câştigat, dramatic, manşa secundă, în condiţiile în care spaniolii au avut calificarea în mână aproape tot meciul: şi l-a 1-0, şi la 1-1, şi la 1-2, dar şi la 2-2!

A fost nevoie de un gol din ofsaid al gazdelor, în prelungiri – şi Malaga a punctat pentru 2-1 tot din ofsaid – pentru ca Dortmund – Malaga să devină un meci istoric. Vizibil emoţionat de desfăşurarea scorului, comentatorul partidei, pur şi simplu, a înnebunit, după ce Dortmund a înscris pentru 3-2, în minutul 90+3.

VEZI GOLURILE MECIULUI ŞI COMENTARIUL PARTIDEI

Klopp: „Duceţi-mă la un psiholog“

Nebunia de pe „Westfalenstadion“ l-a afectat şi pe Jurgen Klopp, tehnicianul Borussiei. La finalul partidei, acesta a oferit o serie de declaraţii, în ton cu partida halucinantă la care tocmai asistase.

„Nu pot să exprim în cuvinte ce simt. A fost un meci demenţial. Duceţi-mă la un psiholog! Am trăit cea mai frumoasă seară din viaţa mea. Mă simt de parcă am câştigat Liga Campionilor“, a spus Klopp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite