Dorinel Munteanu a devenit „Ferguson de Reşiţa”. Fostul internaţional atacă promovarea în Liga I cu bănăţenii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Situaţia neclară care persistă la nivelul seriei a II-a din liga secundă, acolo unde CS U Craiova şi Gloria Bistriţa nu sunt sigure că vor primi licenţa, ar putea aduce Reşiţa în prima ligă.

Metalul Reşiţa are 20 de puncte, la fel ca CSM Râmnicu Vâlcea, cu unul mai puţin decât Gloria Bistriţa, care ocupă locul trei în clasament. Dacă Bistriţa şi Craiova nu vor putea promova atunci s-ar ivi o şansă şi pentru reşiţeni. Pentru a se întări, bănăţenii l-au cooptat în staff pe Dorinel Munteanu. Liderul de selecţii la echipa naţională va fi direct implicat în viaţa formaţiei fiind director sportiv, şi de asemenea, investitor la Metalul.

"Va fi un fel de director tehnic. Sunt foarte fericit că a decis să se alăture acestui proiect. El e partenerul meu, e acţionar, e implicat la fel de mult ca mine. Era normal să se producă un şoc, vrem să le redăm puţin entuziasmul băieţilor.
Va face totul ca să promovăm. Venirea lui e un mesaj clar, Reşiţa vrea promovare. În momentul ăsta e şi patron, şi şeful antrenorilor, e un manager general, e un fel de Ferguson la Manchester United”, a declarat Cătălin Rufă, patronul echipei, pentru expressdebanat.ro.

Şi Munteanu a recunoscut implicarea la Metalul: "Important este ca obiectivul nostru să se îndeplinească. Asta ne dorim cu toţii, să promovăm. Eu vreau să ajut echipa, să fac jucătorii să înţeleagă faptul că avem încredere în ei. Vreau să am o colaborare foarte bună cu Marian şi Costel Pană şi să reuşim să facem echipa să promoveze”, a spus Munteanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite